Coilovers - Justerbara stötdämpare

 

Coilover består av stötdämpare och fjäder. Coilovers monteras som en enhet och byts ut som en enhet.

 

coilovers getlow

 

Vissa coiloverkit har endast coilovers i fram på bilen och i bak har de en separat dämpare och fjäder. I framvagnen ställs höjden genom att man justerar låsmuttrarna för att få den höjd som krävs. I bak justeras höjden även den via låsmuttrar men de är placerade under fjädern. Generellt sett kan man säga att har bilen fjäderben monterat i bakvagnen kommer de även att ha coilovers där.

 

coilovers getlow

 

Hur mycket det går att ställa i höjd beror på till vilken bil men det brukar vara mellan 20mm upp till 70 mm.

 

Tatechnix getlow

 

TA Technix Coilover Kit är tillverkade med den senaste tekniken och med material av högsta kvalitet och i kombination med deras aggressiva prisstrategi, tar TA Technix marknaden med storm. Dessa coil-overs är ett måste för entusiastiska föraren som kräver det absolut bästa! TA Technix Coil-overs är justerbara, så att markfrigången av ett fordon kan anpassas för en mängd olika utföranden och storlekar av fälg. Alla Coilovers är TÜV godkända för allmän väg, men passar även utmärkt för banan eller på ett show fordon.


v-maxx getlow


V-Maxx är ett Holländskt fabrikat som erbjuder ett slagkraftigt sortiment av väghållningssatser i form av coilover kit, sportstötdämpare och sänkningsfjädrar. Produkterna tillverkas i Holland och V-Maxx har en intensiv utveckling av nya produkter och modeller. Försäljningen sker i dagsläget i över 35 länder världen över och V-Maxx är mycket populära i stora länder som USA, England och Tyskland.


yellow speed getlow


Yellow Speed Dynamic Pro Sport coilovers är designade och utvecklade för alla motorintresserade som vill ha utmärkt väghållning utan avkall på komfort. Detta fjädringssystem har 33-vägs justerbar dämpningsinställning och justering av höjd för att möta alla förarens önskemål. Pillowball fästen och justerbara camber plattor ingår för fram och bak på de flesta kit för att öka styrrespons, övre fästen i aluminium med härdade gummibussningar används på vissa kit för att minimera stötighet. Detta fjädringssystem är idealisk för daglig körning och tillfällig användning av bankörning. Högkvalitativa komponenter antvänds för att säkerställa produkternas hållbarhet och stabilitet. Varje kit är fullt testad fär perfekt passform och väg testat för att garantera perfekt prestanda och komfort till alla våra kunder.